Pengenalan Tuala Wanita Graphene

Kandungan:
Penggunaan Pagi X 10 kotak
Penggunaan Malam X 4 kotak
Pelapik Seluar Dalam (Panty Liner) X 6 kotak

Ciri-ciri khas pembungkusan Tuala Wanita Graphene

Pembungkusan luaran : Kotak kertas berwarna diperbuat daripada bahan semula jadi yang dicetak dengan reka bentuk yang cantik dan elegan serta boleh digunakan sebagai kotak simpanan. Penggunaan semula barangan semulajadi adalah cara terbaik untuk pemuliharaan sumber asli.

Pembungkusan dalaman : Setiap satu tuala wanita dibungkus dalam pembungkusan aluminium-plastik gred makanan. Pembungkusan dilekat rapi keseluruhan 360 darjah, supaya bebas daripada hapak, kelembapan, bakteria dan faktor lain yang mungkin boleh menjejaskan kualiti. Dilindungi oleh pembungkusan yang berkualiti tinggi, Tuala Wanita Graphene boleh disimpan dengan mudah tanpa bimbang tentang kelembapan atau pencemaran. Tidak perlu risau tentang keadaan tuala wanita semasa anda memerlukannya.

Ciri-Ciri unik Tuala Wanita Graphene

Bahan dalaman : 10 lapisan unik yang dibuat dengan teliti dan kemas sesuai untuk keperluan bahagian intim anda.

Lapisan 1
Lengkungan tepi 3D anti kebocoran
Lengkungan anti bocor di lapisan permukaan direka khas untuk menghalang kebocoran di seluruh bahagian tepi. Supaya dapat menghindari dari rasa malu dan ketidakselesaan apabila kebocoran.
Lapisan 2
Lapisan permukaan diperbuat daripada fiber buluh semulajadi. Teknologi tenunan khas memastikan penyerapan cecair yang cepat dan menghalang kebocoran cecair, memastikan anda sentiasa kering, segar dan bersih.
Lapisan 3
Teras penyerap Graphene, Silver Ion dan Infra merah jarak jauh (Far Infrared) dengan kesan terapi menghalang tanda-tanda awal penyakit ginekologi.
Lapisan 4
Kertas air-laid yang mesra alam menawarkan perlindungan 360 darjah dari kebocoran.
Lapisan 5
Kertas polimer komposit mesra alam adalah terbaik dalam penyerapan yang cepat dan menghalang kebocoran cecair.
Lapisan 6
Kertas air-laid yang mesra alam menawarkan perlindungan 360 darjah dari kebocoran.
Lapisan 7
Lapisan bawah yang berongga membolehkan udara menembusi tuala wanita tanpa kebocoran cecair.
Lapisan 8
Jalur pelekat bercorak Zebra membuatkan tuala wanita terletak apabila dilekatkan ke seluar, untuk kemudahan dan keselesaan anda.
Lapisan 9
Pelapik pelekat yang cantik dan lapisan nipis PE (Polyethylene) dilekatkan bersama untuk perlindungan yang lebih baik.
Lapisan 10
Lapisan nipis PE mesra alam.

Lapisan 1: Lapisan permukaan yang sangat lembut

Lapisan permukaan dibuat daripada kain kapas jaring berongga 3D untuk memberikan keselesaan kepada si pemakai walaupun bersentuhan dengan kulit dalam jangka masa yang lama. Struktur lapisan permukaan dicipta dengan teknologi tenunan khas menjadikan pemindahan cecair kepada lapisan dalaman dengan penyerapan tiga kali lebih cepat. Tiada lagi rasa bimbang tentang
kebocoran di bahagian tepi atau belakang. Anda akan sentiasa merasa kering dan yakin sepanjang masa.

Lapisan 2: Teras Penyerap graphene, ion perak dan inframerah jarak jauh (far-infrared)

Teras Penyerap 3-dalam-1 (ion perak, graphene, pemancar inframerah jarak jauh) yang unik dihasilkan oleh pasukan penyelidikan syarikat selepas menyelidik dan mempunyai perkembangan dalam pembuatan, serta pelbagai ujikaji yang dilakukan. Pemancar inframerah jarak jauh yang tertanam dalam teras penyerap telah terbukti untuk memancarkan inframerah jarak jauh apabila terdedah kepada suhu, kelembapan dan geseran tertentu. Inframerah jarak jauh dapat menembus jauh ke dalam kulit dan meningkatkan suhu badan, meluaskan kapilari, meningkatkan peredaran darah, memulihkan enzim, menguatkan sel darah dan meningkatkan metabolisme sel. Keistimewan ini membantu meremajakan sel dan mengurangkan anemia. Keseluruhannya, banyak kesan positif terhadap kesihatan wanita yang diperolehi.

12 fakta istimewa tentang graphene:

 1. Para saintis yang membuat penemuan baharu dengan ujikaji graphene telah dianugerahkan Nobel Prize dalam Fizik 2010
 2. Dianggap oleh golongan ilmiah sebagai bahan yang akan merevolusikan abad ke-21
 3. Diberi nama oleh komuniti bahan sebagai “bahan ajaib” (wonder material) atau “bahan mukjizat” (miracle material)
 4. Dikenali sebagai konduktor haba dan elektrik yang terbaik. (modulasi dua hala)
 5. Bahan nano terkuat walaupun nipis
 6. Menggalakkan peredaran darah dan melancarkan meridian (saluran tenaga)
 7. Mempunyai sifat penyerap kelembapan yang sangat baik
 8. Mempunyai ciri-ciri antibakteria dan deodoran yang berkesan
 9. Antistatik
 10.  Memiliki sifat perisai UV
 11. Menyekat pertumbuhan tumor dan kanser
 12. Peranan ion nano-perak dalam tuala wanita: Zarah perak bersaiz nano disintesis menggunakan nanoteknologi yang canggih untuk meningkatkan sifat antibakteria dengan kadar tinggi. Zarah perak nano terbukti membunuh lebih daripada 650 jenis bakteria, contoh; E. coli, Gonococci dan Chlamydia Trachomatis, hanya dalam beberapa minit. Paling utama, ia tidak akan menyebabkan badan kalis dadah. Ion perak nano juga menggalakkan penyembuhan luka, pemulihan sel-sel rosak dan pemangkin pertumbuhan sel-sel baru tanpa tindak balas toksik. Ciri antibakteria ini lebih berkesan dengan kehadiran air, menjadikannya pilihan rawatan yang sangat baik untuk penyakit. Tiada kerengsaan atau keradangan kulit dilaporkan dengan penggunaan ion perak nano.

Tuala wanita yang mengandungi Graphene dibuat menggunakan teknologi yang canggih untuk melindungi kesihatan intim wanita sewaktu datang bulan. Selain daripada ciri-ciri kebersihan, tuala wanita moden ini memberikan pelbagai manfaat kesihatan seperti fabrik yang memberikan pengudaraan kepada kulit, menawarkan suhu rendah inframerah jarak jauh, anti-bakteria, anti-UV dan anti-statik. Ini sangat baik untuk keselesaan dan penjagaan intim anda!

Lapisan 3: Kertas air-laid yang mesra alam

Kertas penyerap komposit polimer diapit di antara dua lapisan kertas air-laid lembut yang mesra alam. Ini membolehkan cecair melepasi kertas air-laid dengan cepat dan diserap secara merata. Tuala wanita tidak akan berubah bentuk, tiada kebocoran belakang dan membuatkan anda selesa.

Lapisan 4: Kertas komposit polimer mesra alam dari SAP, Jepun

Lapisan penyerap ini menyerap cecair sehingga 600 kali ganda berat sendiri dan menahan cecair dari kebocoran. Setelah diserap, cecair bertukar menjadi gel dan cecair tidak akan bocor walaupun di bawah tekanan. Kekal selesa sepanjang hari dengan permukaan yang cepat kering dan kurang kelembapan.

Lapisan 5: Kertas air-laid yang mesra alam

Kertas udara yang mesra alam memberikan perlindungan dari kebocoran 360 darjah. Kertas air-laid membolehkan cecair melepasi dengan cepat dan diserap secara merata. Tuala wanita tidak akan berubah bentuk, tiada kebocoran di bahagian belakang dan membuatkan anda selesa.

Lapisan 6: Lapisan nipis PE berongga memberi pengudaraan

Lapisan bawah yang berongga membolehkan udara menembusi tuala wanita tanpa kebocoran cecair, sekali gus mengurangkan rasa lembap.

Lapisan 7: Pelekat bercorak zebra gred makanan

Jalur pelekat bercorak zebra membuatkan tuala wanita terletak supaya mudah dan selesa digunakan. Bahan pelekat ini juga memberi pengudaraan dan tidak meninggalkan sisa apabila ditanggalkan.

Lapisan 8: Lengkungan anti-bocor 3 lapisan

Lengkungan anti bocor di lapisan permukaan direka khas untuk menghalang kebocoran di seluruh bahagian tepi. Ini dapat menghindari dari rasa malu dan ketidakselesaan apabila kebocoran.

Lapisan 9: Perlindungan pelekat

Pelapik pelekat yang cantik dan lapisan nipis PE (Polyethylene) dilekatkan bersama untuk perlindungan yang lebih baik.

Lapisan 10:

Lapisan nipis mesra alam

Ciri unik 1:

3 penemuan baru dalam teknologi dan 2 teknologi dipatenkan

 

Ciri unik 2:

Hanya menggunakan bahan mentah dari sumber semula jadi. Tiada tambahan agen
pemutih fluorescent. Fiber buluh yang lembut ala-kapas menunjukkan pengudaraan yang baik.

Ciri unik 3:

Lapisan permukaan memastikan anda kekal kering dan segar; lapisan penyerap
menyerap dan menahan cecair daripada kebocoran; lapisan bawah memberi pengudaraan yang baik serta mengurangkan rasa lembap.